Svet-Stranek.cz
Kadaňský patriot

Všechny zásadní informace o závodu jsou uvedeny v propozicích.:Stránky cyklistického závodu Kadaňský patriot

Všechny zásadní informace o závodu jsou uvedeny v propozicích.

 PROPOZICE

cyklistického závodu KADAŇSKÝ PATRIOT

8. ročník

časovka jednotlivců na trase okolo Nechranické přehrady

závod není součástí žádné série závodů a zúčastnit se může kdokoliv

 

Pořadatel: Zbyšek Vlasák, Mírové náměstí 183, 432 01 Kadaň, 

tel.: 777 261 831,    e-mail: kadansky.patriot@seznam.cz ,  www.kadanskypatriot.stranky1.cz

Datum: Sobota 18. srpna 2018 od 14.00 hodin.

Start : Vikletice 

Cíl : V místě startu. 

Organizační tým: Zbyšek Vlasák, Jiří Pánek, Mária Vlasáková, Jiří Vlasák. 

Kancelář závodu:  Restaurace Rybářská bašta, od 12:00 hod do skončení závodu.

Registrace, startovné a výdej startovních čísel: 

Před konáním závodu je možné se registrovat a přihlásit převodem zvýhodněného startovného 150.-Kč na účet pořadatele č.ú. 

35-6068380297/0100. Pro správnou identifikaci platby do zprávy pro příjemce uveďte jméno, příjmení, rok narození a město. 

Před konáním závodu je registrace a platba startovného možná také osobně v kanceláři REALITY VLASÁK, Mírové náměstí 183, Kadaň (nejlépe po dohodě na tel. 777 261 831).

V den konání závodu bude probíhat registrace v kanceláři závodu od 12:00 hod. Startovné v den konání závodu činí 200.- Kč. Ve startovném je obsaženo občerstvení formou slevy 70.- Kč na útratu v restauraci Rybářská bašta. Večerní program bude upřesněn na www.                     

Startovní čísla budou účastníkům registrovaným před závodem přiřazena losováním dne 11.8.2018 (případně lze na vyžádání startovní číslo přiřadit od čísla 1) po losování a v den konání závodu budou startovní čísla přiřazena v pořadí dle času registrace  - vydávány v kanceláři závodu.  Účastník je povinen umístit startovní číslo na pravou spodní stranu zad (aby byl pořadateli správně identifikován).
Členové organizačního týmu si vyhrazují před losováním určit své pořadí na startu, a to vzhledem ke svým organizačním povinnostem. 

Hlavní rozhodčí: Jiří Vlasák 

Moderátor: Jiří Vlasák

Technická ustanovení:  Každý účastník je povinen jet v ochranné cyklistické přilbě, startuje se jednotlivě v posloupnosti přiřazeného startovního čísla v intervalu 30 sekund. Jízda „v háku“ není povolena, za porušení tohoto pravidla bude účastník diskvalifikován. Každý startuje na vlastní nebezpečí a je zodpovědný za způsobené škody. Pořadatel neručí za škody závodníkům vzniklé ani jimi způsobené. Kategorie jízdního kola nebude rozlišována (silniční, horské,trekové,…). Jede se na klasických kolech, bez časovkářských speciálů a doplňků (nástavce řídítek, disky, aerodinamické helmy, kombinézy, výška ráfku do 5cm)!! Návleky na tretry jsou povoleny. Je zakázán servis z doprovodného vozidla.

Defekt na trati: Účastníkovi, který bude mít na trati závodu defekt bude umožněn opakovaný start na závěr startovního pole. Opakovaný start nebude umožněn v případě, pokud tento účastník bude již mít pořadateli změřený čas.

Trať závodu:  Všechny kategorie 1 okruh po trase –  Vikletice, Rokle, Kadaň (přes 2 kruhové objezdy, Hřbitovní ul.), Tušimice, hráz Nechranic, Vikletice. Jeden okruh měří 29,00 km, povrch asfalt, profil rovinatý.


Technické zajištění trati a zázemí:  Jede se za plného silničního provozu, účastníci jsou povinni dodržovat ustanovení zákona o silničním provozu č.361/2000 Sb. ve znění pozdějších předpisů. Zázemí závodu bude v oddělené části restaurace Rybářská bašta (vyhlášení vítězů, občerstvení...)    

Startující kategorie a ceny:

M 18 až 29 (ročník 2000 - 1989), Ž 18 a více (ročník 2000 a dřívější)

M 30 až 39 (ročník 1988 - 1979),

M 40 až 49 (ročník 1978 - 1969),

M 50 až 59 (ročník 1968 - 1959)                                           

M 60           (ročník 1958 a dřívější)


První tři v každé kategorii budou vyhlášeni na stupních vítězů, obdrží diplom a věcnou cenu. Vítěz obdrží 5 litrový párty soudek piva Svijany KVASNIČÁK, druhý v pořadí získá sadu 6 svijanských piv se skleničkou, třetí v pořadí získá plechovku 2 litr piva Svijanský MÁZ.            

Vyhlášení na stupních vítězů proběhne cca 1 hod po dojetí posledního závodníka. Při neúčasti vyhlašovaných na vyhlášení propadá jejich cena ve prospěch pořadatele!

                                                                                              

Účast mladších 18 let (nezletilých) pouze s písemným souhlasem zákonného zástupce (viz.příloha), který bude zákonným zástupcem osobně předán pořadateli a to při osobní registraci před konáním závodu. 

Nezletilý bude vyhodnocen v kategorii M18 až 29, nezletilá v kategorii Ž 18 a více.

V případě výhry piva bude tato výhra předána zákonnému zástupci.


Absolutní vítěz získá 30 litrový sud piva SVIJANY. 


Každý účastník bude zapsán do historické tabulky závodu s dosaženým časem.


Příloha:


 FORMULÁŘ

……………………………………………………………………………………………………………………

 

Souhlas s účastí nezletilého v cyklistickém závodu Kadaňský patriot.

Souhlasím, aby se můj syn)* moje dcera)*………………………datum narození…………,bydliště……………….zúčastnil(la)cyklistickéhozávoduKadaňskýpatriotdne 18.8.2018 a to v souladu s propozicemi tohotozávodu, které mj.stanoví: Každý startuje na vlastní nebezpečí a je zodpovědný za způsobené škody. Pořadatel neručí za škody závodníkům vzniklé ani jimi způsobené. 

Jako zákonný zástupce jsem zodpovědný (á) za tohoto účastníka ve výše uvedeném závodu.

 

Zákonný zástupce

Jméno a příjmení:………………………….

Bydliště:……………………………………

 

V…………………dne……………

 

Podpis zákonného zástupce:…………………………

 

 

*)nehodící se škrtněte

………………………………………………………………………………………………………………………

návštěvníků stránky
celkem116 466
tento týden124
dnes65